Регистратор А4 спацебокс Еко

QUICK OVERVIEW

• Ширина: 7.5 см
• Дебелина: 2.0 мм
• Во внатрешноста: бела хартија
• Квалитетен метален механизам
• Формат: А4

100.00 ден

Производ од: SpaceBox