УСБ 64 ГБ

QUICK OVERVIEW

• Брзина: 2.0, 3.0
• Брзина на читање: 13 – 17МБ/секунди
• Брзина на пишување: 5 – 6МБ/ секунди

• Капацитет: 64ГБ   2.0 (500ден)

Паковање: 1

500.00 ден

Производ од: