Куфер го ехплоре

QUICK OVERVIEW

• Нов и модерен дизајн
• Силно отпорен на гребење
• Механизам за безбедно заклучување
• 4 интегрирани тркала на дното
• Ротација на тркалото 360 °
• Димензија:
– 28 инчи(29 х 45 х 73.5см)      (4500ден)
– 24 инчи(26 х 44.5 х 65.5см)  (4000ден)
– 20 инчи(21 x 34.5 x 54.5см)   (3500ден)

Каталошки број: 403617, 403618, 403619

Паковање: 1

3,500.00 ден

Производ од: