Корпа мрежа

QUICK OVERVIEW

• Метален материјал
• За мал канцелариски отпад
• Дијаметар: 265мм
• Висина: 285мм
• Капацитет: 12л
• Големина: Л

Каталошки број: 404269

Паковање: 1

Производ од: