Корпа мрежа за чадори

QUICK OVERVIEW

• Метален материјал
• Дизајн со тркалезна мрежа
• Лакирана
• Цврсто и издржливо дно
• Дијаметар: 265мм
• Висина: 500мм

Каталошки број: 404270

Паковање: 1

Производ од: