Чадор дизни женски

QUICK OVERVIEW

• 19 инчи чадор со автоматски механизам за отварање
• 8 сегменти од фиберглас
• Материјал за ПОЕ
• Мат пластична рачка
• Дизајн за девојчиња

Каталошки број: 406218

Паковање: 1

Производ од: