Чадор дизни машки

QUICK OVERVIEW

• 19 инчи чадор со автоматски механизам за отварање
• 8 сегменти од фиберглас
• Материјал за ПОЕ
• Мат пластична рачка
• Дизајн за момчиња

Каталошки број: 406217

Паковање: 1

Производ од: