Хемиско пенкало сити

QUICK OVERVIEW

• Со мек гумен држач
• Трајно обоено тело изработено од високо квалитетна пластика
• Со цврст врв и клипови
• Должина на пишување: околу 800м
• Дебелина: 0.7мм
• Боја:
– розе
– плава
– портокалова
– виолетова
– црна

Каталошки број: 405101, 405096, 405100, 405103, 405097

Паковање: 50

Производ од: