Хемиско пенкало бинго

QUICK OVERVIEW

• Мек гумен држач
• Трајно обоено тело изработено од висококвалитетна пластика
• Со цврст врв и клипови
• Должина на пишување: околу 800м
• Дебелина: 0.7мм
• Боја:
– црна
– црвена
– плава

Каталошки број: 402239, 402236, 402237

Паковање: 50

Производ од: