Куфер го ехплоре лукс

QUICK OVERVIEW

• Нов и модерен дизајн
• Силно отпорен на гребење
• Механизам за безбедно заклучување
• 4 интегрирани тркала на дното
• Ротација на тркалото 360 °
• Димензија:
– 28 инчи(29 х 45 х 73.5см)
– 24 инчи(26 х 44.5 х 65.5см)
– 20 инчи(21 x 34.5 x 54.5см)

Каталошки број: 406822, 406819, 406816

Паковање: 1

Производ од: